Povežite se s nama

Sport

Rijeka pobijedila Osijek uz dvije majstorije Marka Pjace

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke pobijedili su Osijek 2:1 u utakmici osmog kola SuperSport HNL-a.

Bijeli su odigrali odličnu utakmicu stvorivši veliki broj prilika, te zasluženo odnijeli tri boda uz dva sjajna poteza Marka Pjace koji su na kraju odlučili utakmice.

U 48. minuti Pjaca se odlično okrenuo, napravio nekoliko koraka i potegnuo s otprilike 27 metara za prvijenac u bijelom dresu – 1:0!

Samo sedam mintua kasnije još jedan sjajan prodor Pjace s lijeve strane i novi prekrasan gol za – 2:0!

Rijeka je i nakon toga prijetila, u 67. minuti Ivanović je pobjegao obrani Osijeka, sjurio se u 16 metara, ali udarac iz sjajne situacije otišao je preko gola.

U 75. minuti Janković nije dobro zahvatio loptu, ona je došla do Ivanovića koji je pucao preko gola.

Utakmica se polako bližila kraju, u 85. minuti trenutak dekoncetracije, ubačaj s lijeve strane, Pušić je ostao sam na drugoj vratnici – 2:1.

Bio je to signal za Osijek da krene na sve ili ništa, do kraja utakmice gosti nisu stvorili priliku, a Obregon je na drugoj strani propustio potvrditi pobjedu u sudačkoj nadoknadi.

Rijeka je odlično otvorila utakmica s nekoliko dobrih situacija, ali udarci Fruka (1′), Pašalića (3′) i Jankovića (3′, 13′) nisu pronašli put do mreže uz sigurnog Malenicu.

Kako su minute prolazile, Osijek je polako pohvatao konce u igri, a Rijeka je u završnici imala dvije dobre situacije, ali pokušaji Pjace nisu dali rezultata.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram