Povežite se s nama

Vijesti

Rijeka povezana sezonskom linijom s Marseilleom, cijene leta već od 9 eura

Objavljeno

naOve srijede, 5. lipnja, u 20:10h iz Marseillea je s brojem leta V72616 doletio prvi zrakoplov Volotea-e na Zračnu luku Rijeka što predstavlja presedan za čitavu regiju Kvarnera budući je prvi put u posljednjih 20 godina uspostavljena redovita aviolinija između Rijeke i ne samo grada Marseillea, već bilo kojeg francuskog grada.

Iako je prošle godine uspostavljena direktna charter aviolinija između Pariza i Rijeke, redovita aviolinija predstavlja mnogo veći potencijal budući se radi o redovnoj liniji koja će, neovisno o količini prodanih karata, omogućiti svakom individualcu da po niskim cijenama odleti u ovaj prekrasan, drugi po veličini francuski grad.

Na Zračnoj luci Rijeka je na ovaj povijesni dan održana svečana inauguracija još jedne nove avio kompanije na Zračnoj luci Rijeka klasičnim vodenim slavolukom i rezanjem vrpce, a putnici su dočekani sa domaćim slasticama i lokalnim folklorom.

Nova linija Volotea-e letjet će na liniji Rijeka-Marseille jedanput tjedno, srijedom sve do 2.10.2019., a promet na navedenoj liniji vršit će se zrakoplovom tipa Boeing 717 koji može primiti 125 putnika.

Volotea je španjolska niskotarifna aviokompanija koja povezuje preko 83 grada diljem Europe, srednje imanje veličine, pridajući posebnu važnost kvaliteti i sigurnosti putnika. Fokus Volotea-e je na destinacijama europske strane mediteranske obale, kao i zapadne i južne Europe. U 2018. g. Volotea je sa prevezenih preko 6,5 milijuna putnika zabilježila porast od 36% u odnosu na godinu ranije, čime se uvrstila među najbrže rastuće aviokompanije u Europi.

Karte za Marseille možete kupiti na web stranici www.volotea.com već od 9€ po jednom smjeru, ističe se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram