Povežite se s nama

Fiuman Plus

Rijeka u anketi proglašena najboljim hrvatskim gradom za život

Objavljeno

na

Foto: Ivan Klindić


Ovih dana na društvenim mrežama ponovo se raspravlja o tome koji je grad u Hrvatskoj najbolji za život, nakon što je još u rujnu jedan Rus postavio to pitanje na Redditu.

Podsjetimo, najviše preporuka i pohvala tada je dobio grad Osijek, a neki su preporučili i okolicu Zagreba, ali i dalmatinske gradove poput Splita i Trogira.

No tada su za konačni sud na portalu Index napravili anketu – koji hrvatski grad je po vašem mišljenju idealan za život? U opisima su donijeli komentare u kojima su Hrvati opisali pluseve i minuse života u svakom od ovih gradova, a posjetitelji su odabrali koji od tih gradova je favorit.

Za Rijeku je u komentaru tako navedeno: “Ima more, skijalište na 20 minuta vožnje, u Ljubljani i Zagrebu za sat i pol. Gorski kotar blizu za one koje vole šumu, Trst nije daleko i još puno toga. Često pada kiša, a industrija propada zbog lošeg upravljanja gradom.”

U anketi je sudjelovalo oko 16 tisuća ljudi, a najviše glasova dobila je upravo Rijeka. Njih nešto više od tri i pol tisuće složilo se da je Rijeka najbolji hrvatski grad za život, a slijede Varaždin na drugom mjestu i Zagreb na trećem.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže