Povežite se s nama

Sport

Rijeka želi novčano kazniti igrače, oni pozvali sindikat u obranu

Objavljeno

na


Iz Hrvatske udruge “Nogometni sindikat” obratili su se javnosti nakon što su ih igrači Rijeke alarmirali da ih klub pokušava kazniti zbog loših rezultata ostvarenih u protekloj polusezoni. U priopćenju javnosti su naveli:

– “Zbog sve većeg broj poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba. HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a.”

Podsjetimo da su klub s Rujevice u protekloj polusezoni vodila tri trenera, Dragan Tadić, Fausto Budicin i Sersi Cosmi, te da je momčad na stanku otišla s osme pozicije na ljestvici i sa samo 15 osvojenih bodova. U posljednjem susretu na domaćem terenu su poraženi od Dinama s čak 2:6, a u kupu su u osmini finala ispali od drugoligaša BSK iz Bijelog Brda. Europski put im je pak već na početku okončao švedski Djurgardens.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram