Povežite se s nama

Sport

Rijeka želi novčano kazniti igrače, oni pozvali sindikat u obranu

Objavljeno

na
Iz Hrvatske udruge “Nogometni sindikat” obratili su se javnosti nakon što su ih igrači Rijeke alarmirali da ih klub pokušava kazniti zbog loših rezultata ostvarenih u protekloj polusezoni. U priopćenju javnosti su naveli:

– “Zbog sve većeg broj poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba. HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a.”

Podsjetimo da su klub s Rujevice u protekloj polusezoni vodila tri trenera, Dragan Tadić, Fausto Budicin i Sersi Cosmi, te da je momčad na stanku otišla s osme pozicije na ljestvici i sa samo 15 osvojenih bodova. U posljednjem susretu na domaćem terenu su poraženi od Dinama s čak 2:6, a u kupu su u osmini finala ispali od drugoligaša BSK iz Bijelog Brda. Europski put im je pak već na početku okončao švedski Djurgardens.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram