Povežite se s nama

Vijesti

Rijeka želi ponovno otvoriti tržnicu, Obersnel i Smojver provjerili stanje na terenu

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLDio riječke tržnice koji trenutno funkcionira posljednjih desetak dana, a radi se o zatvorenom paviljonu, ovih dana privlači sve veći broj kupaca. Nema sumnje kako će taj broj biti i sve veći kako se Uskrs približava, a Grad Rijeka želi u narednim danima također otvoriti i zelenu tržnicu.

Ministar Davor Božinović otvorio je mogućnost ponovnog funkcioniranja i otkrivenih dijelova tržnice, ali pritom se mora pridržavati strogih mjera.

U srijedu ujutro tako je gradonačelnik Vojko Obersnel u pratnji direktora Rijeka plusa, Željka Smojvera, i još nekoliko suradnika obišao tržnicu kako bi direktno na terenu provjerili stanje i utvrdili što sve moraju poduzeti kako bi ispunili mjere.

Trenutno nema detaljnijih informacija kad bi točno mogla biti ponovno otvorena zelena tržnica na otvorenom, kao i ribarnica za koju se nabavljaju zaštitni pleksiglasi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram