Povežite se s nama

Mozaik

Rijekin golgeter Josip Drmić objavio turbofolk pjesmu s Oliverom Matijević

Objavljeno

na
Josip Drmić, švicarski Hrvat, igrač HNK Rijeke i najbolji strijelac HNL-a ima uz nogomet još jednu strast – glazbu. To nikada nije krio. Često je to i naglašavao, ali je dobro skrivao da će u zimskoj stanci izbaciti jednu novu stvar istočnjačkog melosa.

Snage je udružio sa zadarskom turbofolk pjevačicom Oliverom Matijević pa su izbacili na Youtubeu pjesmu pod nazivom ‘Zašto mi to radiš’.

“Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira”, pjeva strijelac Rijeke u novoj pjesmi, javlja Večernji list.

U dva sata je pjesma skupila preko 2000 pregleda. Olivera je svoju glazbenu karijeru počela 2018. godine nastupom u “Zvezdama Granda”, no ispala je već u prvom krugu. Nakon toga je počela je nastupati po klubovima, a pozornost tabloida privukla je dok je bila u kratkoj vezi s pjevačem Darkom Lazićem.

“Zašto mi to radiš – OUT NOW. Kao što mnogi znaju ja sam netko tko je otvoren za sve,a pogotovo kad je muzika u pitanju tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi ali sretan što sam dio ovog projekta! Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu,bilo je tu mnogo muke ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme…”, napisao je Josip na svom Instagram profilu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram