Povežite se s nama

Rijeka je na nogometnom terenu ove sezone praktički nezaustavljiva. Hajduk već godinama ne zna za pobjedu protiv Rijeke, a ta se činjenica nije promijenila ni proteklog vikenda kad se igrao novi Jadranski derbi.

Hajduk je poveo, ali tri boda su ipak pripali Rijeci zahvaljujući sjajnom prekoretu uz dva pogotka Eleza. No, to je utakmica koja se prema svemu sudeći nažalost ipak neće pamtiti samo po dobrome. Pojavile su se informacija kako je jedan pomoćni sudac tijekom utakmice pogođen kamenom u leđa, a postoje i određene prozivke Rijekinih navijača za rasizam.

Disciplinski sudac Hrvatskog nogometnog saveza zatražio je dodatne informacije o kratkoj bilješci u službenom zapisniku delegata Bože Mamića koja navodi kako je  u 18. minuti pomoćni sudac Krmar “pogođen kamenom u leđa, ali je isti normalno nastavio suditi utakmicu”.

Hajdukovi predstavnici inzistirali su da se i u zapisnik unese bilješka kako su domaći navijači hukali njihovom brazilskom igraču Jeffersonu, no delegat je to odbio, iako se i taj slučaj sad istražuje. Neki tvrde kako se hukalo navijačima splitskom kluba, a ne igračima. Rijeka je prije nekoliko dana kažnjena sa šest tisuća kuna zbog dvije zapaljene baklje.

Kazna također slijedi i Hajduku zbog paljenja baklji od strane njihovih navijača.

Marketing