Povežite se s nama
Danas je u prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je rezimiran Zametov nastup u europskom EHF kupu te najavljen dvije domaće utakmice protiv Varaždina i Poreča. Na konferenciji su sudjelovali direktor RK Zamet Vedran Babić i igrači RK Zamet Jadranko Stojanović i Ivan Majić.

Rukometaši Zameta oprostili su se od europskog natjecanja porazom u Njemačkoj i okreću se nadolazećim domaćim utakmicama Premijer lige rukometaša. Do kraja prvog dijela prvenstva pred Zametom su dvije važne domaće utakmice. Prva protiv Varaždina, prošlogodišnje trećeplasirane ekipe Hrvatske u sklopu zaostalog 9. kola te utakmica 10. kola protiv ekipe Poreča koja je do posljednjeg kola bila na prvom mjestu prvenstvene tablice.

“Zaista možemo biti ponosni na europski rezultat koji smo postigli ove sezone. Utakmica u Melsungenu najbolja je nagrada za sve postignuto ove sezone u Europi, a odigrati utakmicu protiv ponajbolje ekipe najjače lige svijeta velika je stvar za naš klub. Vjerujem da ćemo ovo vrijedno iskustvo iz proteklih šest europskih utakmica znati iskoristiti u nadolazećim utakmicama. Čestitao bi igračima i stručnom stožeru na uspjehu u Europi, a sad se okrećemo dvjema važnim domaćim utakmicama koje su nam važne za nastavak prvenstva.”, izjavio je Vedran direktor RK Zamet Vedran Babić.

“Iza nas su europske utakmice koje su nama igračima značile jako puno pogotovo posljednja s Melsungenom gdje smo domaću utakmicu igrali u prekrasnom ambijentu protiv ekipe prepune reprezentativaca. Što se tiče domaćeg prvenstva pred nama je domaća utakmica protiv uvijek jakog Varaždina, ali nadamo se pobjedi i priključku u vrh prvenstvene tablice.”, istaknuo je Jadranko Stojanović, igrač RK Zamet.