Povežite se s nama

Danas je u Centru Zamet obilježen nastavak suradnje rukometnog kluba Zamet i Ine koja traje od 2011. godine na projektu R-INA rukometne akademije.

U ime RK Zamet na zahvali su sudjelovali Vedran Devčić, predsjednik RK Zamet i Vedran Babić, direktor RK Zamet te u ime INA-e g.Ranta Erkki Tapio – direktor Rafinerije Rijeka.

Ovim povodom utakmice su odigrali mladi rukometaši RK Zamet protiv reprezentacije Koreje.

“Ulazimo u petu godinu uspješne suradnje s INA-om, a ta nam suradnja omogućuje nastavak kvalitetnog rada s našim omladinskim pogonom, današnja utakmica naših mladih igrača upravo je jedna od akcija kluba kako bi naši igrači stekli dodatno iskustvo”, poručio je predsjednik RK Zamet Vedran Devčić

“Rezultat suradnje RK Zamet s Inom itekako je mjerljiv, pogotovo kroz podatak da u trenutačnom kadru prve ekipe RK Zamet, koji broji 20 – tak igrača, njih čak 19 dolazi iz riječkog područja – to je jedinstven primjer u hrvatskom prvoligaškom rukometu”, smatra Zametov direktor Vedran Babić.

“Sretan sam što se projekt Rukometne akademije, koju su prije četiri godine utemeljili INA i RK Zamet, tako uspješno razvija. Rukometna akademija dio je Ininih nastojanja da pomogne kvalitetne projekte kojima se nastoji djecu i mlade potaknuti na bavljenje sportom. Kroz sport djeca uče o životu na najbolji mogući način. Posebno me veseli što je Akademija na području grada Rijeke i županije koja je za Inu posebno važna. Zahvalio bih RK Zamet i poželio R-INA Rukometnoj akademiji još puno uspješnih sportskih sezona”, rekao je direktor Rafinerije RIjeka Ranta Erkki Tapio.