Povežite se s nama

Sport

RK Zamet najavio utakmicu s Varaždinom i potpisao tri važna ugovora

Objavljeno

naDanas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena posljednjautakmica sezone Premijer lige za ostanak između RK Zamet i GRK Varaždin 1930. Igrači RK Zamet Marko Mrakovčić, Veron Načinović i Matija Starčević danas su potpisali ugovore za narednu sezonu.

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet,  Boris Konjuh – team manager RK Zamet te igrači Zameta Marko Mrakovčić, Veron Načinović i Matija Starčević.

Vedran Babić – direktor: “Uoči posljednje utakmice sezone ostanak je osiguran, ali želimo pobjedom pred našim navijačima zaključiti kraj sezone. Također smo krenuli sa stvaranjem ekipe za iduću sezonu. Danas ćemo potpisati 3 ugovora s važnim igračima, a u narednom periodu očekujemo potpis još nekih igrača.”

Marko Mrakovčić – igrač: “Što se tiče ove sezone mijenjali su se ciljevi kroz sezonu, ovo je bila turbuletna sezona, puna uspona i padova, na kraju smo izborili ostanak. Po meni ovo nije neki naročiti uspjeh jer smo bili tako blizu plasmana u Ligu za prvaka. Atmosfera je odlična u ekipi, nadam se da ćemo svi ostati na okupu.

Veron Načinović – igrač: “Za sljedeću sezonu naš glavni cilj će biti plasman u Ligu za prvaka. Mlada smo ekipa i biti ćemo iduće sezone iskusniji i tako izgraditi sebe i ekipu. Ostajem i iduće sezonu u klubu jer smatram kako je ovo odlična razvojna sredina za mlade igrače, treba raditi i sve će doći na svoje.

Matija Starčević – igrač : Bez obzira na osiguran ostanak u prošloj utakmici protiv Rudana u Labinu nama je utakmica protiv Varaždina važna. Želimo odigrati dobru utakmicu protiv protivnika koji ima isti broj bodova kao i mi i oprostiti se od ove sezone na najbolji mogući način.”

Boris Konjuh – team manager : Drago mi je da će dečki potpisom ugovora ostati s nama na okupu i iduće sezone i dati nam mogućnost da pružimo i više. Naša najveća snaga je naša mladost. Neprocjenjivo je imati mlade dečke kao nosioce igre. Javljaju nam se mnogi igrači i iz ostalih sredina koji imaju želju doći u naš klub što je najbolja potvrda našeg rada.

Utakmica protiv Varaždina se igra u dvorani CentraZamet ovu subotu s početkom od 18.00 sati. Utakmicu sude ponajbolji svjetski suci Matija Gubica i Boris Milošević.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram