Povežite se s nama

Sport

RK Zamet nastavlja raditi na svom cilju “pobjeda iz kola u kolo Lige za ostanak”

Objavljeno

naDanas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 4.kola Premijer lige za ostanak između RK Zamet i RK Rudan Labin. Utakmica se igra u subotu 06.04. u Centru Zamet s početkom u 18.00 h. 

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet,  Nikola Babić – igrač RK Zamet i Tin Lučin – igrač RK Zamet

Vedran Babić – direktor : “Primarni cilj utakmica Lige za ostanak su pobjede iz kola u kolo, što smo u prve tri utakmice i ostvarili. U tim utakmicama igrači su pokazali da vrijede više od plasmana u regularnom dijelu sezone. Prije nekoliko dana su stigli reprezentativni pozivi, Tin Lučin ide na pripreme juniorske reprezentacije, Fran Lučin, Veron Načinović, Patrik Martinović i Tin Tomljanović idu na pripreme kadetske reprezentacije dok je Matija Starčević u pričuvama kadetske reprezentacije. Čestitam dečkima na pozivima jer su to i zaslužili!”

Nikola Babić – igrač: “Za mlade ekipe se zna da su pune oscijalcija, ali kada pogledamo sezonu vidimo da i ono što smo gubili to je bilo samo sa nekoliko pododaka zaostatka. Smatram da smo puno napredovali od početka sezone i ne vidim razlog zašto ne bi do kraja ove Lige za ostanak bili prvi i time pokazali da smo zaslužili biti u Ligi za prvaka.”

Tin Lučin – igrač: “Sutra nas čeka teška, čvrsta utakmica. To je bitna utakmica i njima i nama. Nama kako bi upisali novu domaću pobjedu i nastavili pobjednički niz, a njima kako bi nadoknadili domaći poraz iz prošlog kola. Trebamo krenuti sto posto od prve  minute, nametnuti svoj ritam i postaviti se kao favorit.”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram