Povežite se s nama

Sport

RK Zamet sezonu zaključio pobjedom

Objavljeno

naOve je subote u Centru Zamet odigrana utakmica protiv Varaždina, ujedno i posljednja utakmica ovogodišnje Lige za ostanak. Zamet je sezonu zaključio pobjedom rezultatom 32:29 i tako zauzeo drugo mjesto na ljestvici. 

U prvom dijelu utakmice Zamet je poveo s tri uzastopna pogotka Tomljanovića, a uslijedila je još jedna serija od tri pogotka (jedan Načinović i dva Martinović) pa je već do 9. minute Zamet vodio 6:2. Već u prvom dijelu dalo se naslutiti da je Zamet vrlo odlučan u naumu da sezonu na domaćem terenu zaključi pobjedom, a Varaždin je tek u 24. minuti uspio smanjiti zaostatak na gol razlike, ali se na odmor ipak išlo s rezultatom 17:16 u korist domaćina. 

U drugom poluvremenu Varaždin je pokazao nešto oštriju igru pa na početku drugog poluvremena nakon dva uzastopna pogotka (Špruk, Vujović) najprije izjednačava rezultat, a zatim prelazi u vodstvo. Nastavak se odvija u sličnom tonu, ekipe se bore za premoć na terenu, a na semafor pokazuje čas vodstvo Zameta, čas Varaždina, uz česta izjednačenja rezultata. Ipak, u samoj završnici Načinović, Mozetič i Tomljanović nižu tri uzastopna podotka te Zamet bježi Varaždinu na 30:28, a u samom finišu Načinović i Starčević zabijaju posljednja dva pogotka za konačan rezultat 32:29.

Kod Zameta su se istaknuli prvenstveno Tin Tomljanović s 8 pogodaka i Veron Načinović sa 7 pogodaka te Patrik Martinović i Marko Mrakovčić s 5 pogodaka. Marin Sorić imao je 8, a Fran Lučin 7 obrana.

Kod Varaždina su se istaknuli Frano Vujović s 8 pogodaka te Ivan Matić i Nikola Kaštelan s 5 pogodaka. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram