Povežite se s nama

Pred rukometašima Zameta je utakmica protiv jednog od najzvučnijih protivnika u svojoj povijesti, njemačkog bundesligaša Melsungena, koji je prošlu sezonu završio na 4. mjestu najjače lige svijeta, a u svojim redovima ima čak 14 reprezentativaca!

Upravo povodom odigravanja te utakmice, u sklopu EHF kupa, proteklih dana rukometaši Zameta snimali su promotivni video na četiri prepoznatljive lokacije u Rijeci, kako bi predstavili našu regiju diljem Hrvatske, ali i cijele Europe. Kao savršena kulisa spota poslužile su Trsatska gradina, Guvernerova palača, Korzo i dizalice na Molo longu.

Spot je u fazi montaže, a premijerno će biti prikazan početkom idućeg tjedna. Svi oni koju budu na utakmici između Zameta i Melsungena u subotu, 19.11. imati će ga prilike pogledati i na velikom video zidu u dvorani. Zamet za ovu utakmicu priprema spektakularnu uvodnu koreografiju prilikom predstavljanja igrača u sklopu koje će biti korišteno 50 različitih specijalnih svijetlosnih efekata!

Ulaznice za utakmicu s MT Melsungen moguće je od kupiti u pretprodaji u sustavu Mojekarte.hr, Dallas music shopu i Foto reviji po cijeni od 30 kn te na dan utakmice po cijeni od 40 kn.