Povežite se s nama

Mozaik

RnB Exclusive ovog petka slavi svoj deveti rođendan velikim partyjem u Karolini

Objavljeno

naPopularni riječki party brend RnB Exclusive ovog petka 7.12.2018. proslavit će svoj deveti rođendan u riječkoj rezidenciji night baru Karolina. Ovaj jedinstveni party koncept je u svojih devet godina postojanja, proširio popularnost diljem Hrvatske te je u svojim mnogobrojnim turnejama ugošćen u premium klubovima diljem Hrvatske ali i inozemstva, te je tako s nekoliko gostovanja u Zurichu, Beču i Pragu proširio svoju popularnost i zadobio ljubitelje ovog jedinstvenog partyja i van granica Hrvatske.

Proslava devete godišnjice RnB Exclusive partyja bit će popraćena temom “Oldies But Goldies” u kojoj će vas njihovi prijatelji iz Zagreba, DJ Sheko i DJ Zrna provesti kroz neponovljive “All time” RnB i Hip Hop hitove i klasike koji su zabilježili jednu cijelu eru Blackmusic glazbe. Uz dva čarobnjaka iz Zagreba za DJ pultom glazbenu “All time” priču savršeno nadopuniti DJ Cashew, mlada snaga riječke DJ scene.

Kako bi ova zimska večer i proslava godišnjice bila još toplija, za mikrofonom posebna gošća Kristie Cle iz Ljubljane, jedinstvenog glasa i stasa koja će izvesti poznate RnB klasike. Naravno, ni ovaj RnB exclusive party ne može proći bez puno plesa kojeg, kao i uvijek, najviše očekuju od posjetitelja, a na njega će ih potaknuti njhove atraktivne Mystiq plesačice iz Slovenije i RnB Exclusive showcase.

Na ulazu vas očekuju ljepotice njihove dugogodišnje priče, modeli RnB Honeys koje će kao i uvijek sjajiti i omogućiti posjetiteljima da uživate u rođendanskoj proslavi i večeri punoj iznenađenja, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram