Povežite se s nama

Mozaik

Roman Šušković – Stipanović ponovno oduševio publiku predstavom na Gradini

Objavljeno

na

FOTO: Foto Kurti i Ivor MažarDozu smijeha, zdravog humora i kratku terapijsku seansu sa savjetima za sretan suživot, jučer su s Trsatske gradine ponijeli svi gledatelji predstave „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“. Izvrsni Roman Šušković Stipanović još je jednom u sklopu Ljeta na Gradini pokazao zašto je ova monodrama toliko omiljena publici koja se s lakoćom poistovjećuje s crticama iz života „običnih“ parova. Upravo zbog činjenice da glumac na pozornicu vješto prenosi situacije iz svakodnevnog života, sinoć su se na Trsatskoj gradini nasmijali i oni s Marsa i one s Venere.

Interaktivna predstava zamišljena je kao dešifriranje jezika žena i muškaraca koji naizgled dolaze s različitih planeta, a kako bi postigli i sačuvali harmoničan odnos, moraju naučiti razumjeti jedno drugo. Osmijeh s lica gledatelja nije jenjavao do posljednje minute predstave koja je na zanimljiv način involvirala publiku u duhovitu analizu muško ženskih odnosa. Britka, duhovita i iskrena, ova predstava već gotovo cijelo desetljeće nadmašuje očekivanja publike, a mnogi joj se gledatelji rado vraćaju u više navrata.

Ljeto na Gradini se nastavlja, a tijekom kolovoza slijedi nekoliko glazbenih poslastica i dramska predstava te BSH – Adria Sunset Session. Ulaznice za programe mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram