Povežite se s nama

Sport

Rožman: Maribor mi je nudio posao, a utakmice nema smisla igrati bez navijača

Objavljeno

na
Simon Rožman sa sigurne gleda treinge na Rujevici, trener Rijeke nalazi se u izolaciji nakon što se vratio iz Slovenije te cijelo vrijeme boravi na stadionu gdje je jedna loža prilagođena za 24-satni boravak.

Još nije poznato kad bi trebala biti nastavljena 1. HNL, ali čini se da ako se ove sezone uopće bude igralo, gledatelja sigurno neće biti na trbinama:

“Protivnik sam utakmica bez publike. Sablasno je to kao da igrate u krateru Mjesečeve površine. Igra se zbog publike. Nogomet je najpopularniji sport, ljudi se dođu zabaviti. Daje neke emocije igračima i trenerima… Publika je sastavni dio jedne predstave. Ne vidim nikakav smisao u igranju bez publike”, poručio je Rožman za Sportske novosti.

Rožman je otkrio i kako je bio kandidat za trenera Maribora, na kraju je trener postao Sergej Jakirović:

“Čuli smo se… Bilo je razgovora, ali nikada nisam zagrizao taj mamac. Trener sam Rijeke, imam ugovor, koji je manje bitan od činjenice da želim tu nešto napraviti. Imamo viziju i strategiju. Rijeka je moj izazov. Lijepo je čuti da netko o tebi razmišlja, poglavito klub kao što je Maribor. Čestitam Jakiroviću. Sjajan je trener i sigurno će imati uspjeha”, rekao je Rožman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram