Povežite se s nama

Sport

Rujevica će biti ponovno puna, HNS objavio upute za navijače

Objavljeno

na

Foto: Drago Sopta/HNS


Uoči i za vrijeme kvalifikacijske utakmice za EURO 2024. između reprezentacija Hrvatske i Latvije, koja će na stadionu HNK Rijeka biti odigrana 8. rujna s početkom u 20:45 sati, na snazi će biti posebna sigurnosna procedura.

Stadion HNK Rijeka bit će otvoren za navijače od 18:45 sati. Zbog mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije (preporuka je dva sata prije početka utakmice) te da zauzmu svoja mjesta na stadionu.

ULAZNICE

Prodaja ulaznica je isključivo online, sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici. Sve osobe bez pravovaljane ulaznice kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

Upozoravamo sve navijače da s ulaznicama koje kupe kod preprodavača, odnosno na crnom tržištu, neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca.

INFORMACIJE O PROMETU NA DAN UTAKMICE

Na dan utakmice bit će redovna regulacija prometa, ovim putem pozivamo sve navijače koji budu dolazili na utakmicu dođu pješice ili da koriste javni prijevoz te da poštuju prometnu signalizaciju u široj zoni stadiona.

Na parkirališnim prostorima na stadionu HNK Rijeka će biti zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta osim za akreditirana vozila.

Molimo navijače da na prilaznim pravcima stadionu prate upute policije i redarske službe te da vozila ne parkiraju na prilaznim pravcima stadionu na prometnim trakama.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih za Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano za neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2,00×1,00 m odnosno neprimjerenog sadržaja i neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona HNK Rijeka tako da bi zaklanjalo pogled s ili prema tribinama.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Ujedno koristimo priliku da vas upoznamo da će policija, sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, činiti video i foto snimanje uže zone i samog prostora stadiona.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže