Povežite se s nama

Rukometaši Zameta danas u večernjim satima putuju u Bukurešt u kojemu ih očekuje nastavak europskih obaveza u EHF kupu u kojemu će gostovati protiv ekipe CSM Bukurešt za koju igraju brojni internacionalci. Biti će to treća ovogodišnja europska utakmica. U prve dvije Zamet je odradio europske obaveze protiv US Creteila iz Pariza. U te dvije utakmice Zamet je upisao pobjedu i poraz, ali je zbog većeg broja postignutih pogodaka u gostima prošao u slijedeće kolo EHF kupa i tako upisao jedno od najvećih ostvarenja u povijesti svoga kluba. Svi ljubitelji rukometa moći će pratiti direktan prijenos utakmice iz Bukurešta na valovima Radio Korza u subotu s početkom od 11.00 h.

Vedran Babić – direktor RK Zamet: “Pred nama je novo iskušenje u europskom EHF kupu u kojemu nakon Pariza gostujemo u Bukureštu. Bukurešt je vrlo iskusna ekipa s brojnim internacionalcima koja je prošle sezone osvojila Rumunjski kup i drugo mjesto u prvenstvu. Nadamo se dobroj igri te punim tribinama i odličnoj atmosferi u izvratnoj utakmici na Zametu.”

Uzvratna utakmica igra se u subotu, 15.10. s početkom u 18.00 h u Centru Zamet, a ulaznice je već sada moguće kupiti u sustavu mojekarte.hr, Dallas music shopu i Foto reviji.