Povežite se s nama

Vijesti

Ruši se restoran Zelengaj u Opatiji, hotel Kvarner dobit će novu recepciju

Objavljeno

naSvaki značajniji građevinski zahvat u centru Opatija građani prati s povećanim interesom, tako mnogima nije promaknulo ni da je započelo rušenje prilično velikog ugostiteljskog objekta uz glavnu prometnicu, a radi se o restoranu Zelengaj koji se nalazi odmah preko puta Kristalne dvorane hotela Kvarner.

Na tom mjestu uredit će se ulazni prostor upravo u susjedni hotel Kvarner, inače prvi hotelski objekt sagrađen na hrvatskoj strani Jadranskog mora.

“LRH potvrđuje da je ishodio dozvole od Grada Opatije za nastavkom projekta uređenja hotela Kvarner i fazom koja se odnosi na prenamjenu prostora restorana Zelengaj. LRH je započeo s provedbom projekta uređenja hotela Kvarner, kojim se hotel vraća u prvobitno i povijesno stanje. Uređenje uključuje i prenamjenu nekretnine u vlasništvu LRH-a, a koja je do sada korištena kao Restaurant Zelengaj. Uređenje uključuje između ostalog restauraciju svih skulptura i ornamenata na fasadi hotela te ponovno puštanje u pogon i korištenje terasa iznad Kristalne dvorane.

Također, provodit će se radovi na otkrivanju i ponovnom korištenju spa zone koja je prethodno pokrivena i zatvorena (“Warmbäder”). Proširuju se i moderniziraju kapaciteti wellness i spa zone, dok se samo područje restorana Zelengaj prenamjenjuje u ulazni prostor u hotel gdje će sama recepcija hotela biti premještena u predmetno područje (iza Kristalne dvorane, a prema restoranu Zelengaj).

Nakon dovršetka radova, hotel bi trebao predstavljati novi standard kvalitete luksuznog hotela s 5 zvjezdica superior na području Istre i Kvarnera. Društvo je upoznato sa svim rokovima vezanim uz dovršetke radova, a radove na hotelu provodi sukladno rješenju konzervatorskog ureda u više faza”, poručio je direktor odjela marketinga LRH-a, Ivan Petrović.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram