Povežite se s nama

Vijesti

Ryanair na proljeće nudi povratnu avio kartu Rijeka – London već od 20-ak eura

Objavljeno

na
Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, na svojoj redovnoj liniji između Rijeke i Londona koja s prometom započinje krajem ožujka ove godine, trenutno nudi vrlo povoljne cijene povratnih aviokarata za putovanja u travnju i svibnju.

Irski niskotarifni avioprijevoznik krajem ožujka ove godine ponovno uvodi redovnu sezonsku liniju između Rijeke i Londona (Zračna luka Stansted) koja će u prometu biti do jeseni, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Trenutno je moguće kupiti povoljne povratne karte s polaskom iz Rijeke za nekoliko termina u travnju i svibnju. S obzirom na to da se od 27. siječnja ublažavaju restriktivne mjere u Velikoj Britaniji, turistička će se putovanja sada bitno lakše moći realizirati.

Imajte pritom na umu da je hrvatskim državljanima (kao i ostalim državljanima EU) od sada potrebna putovnica za ulazak u Veliku Britaniju. Donosimo nekoliko preporučenih termina za putovanje s najpovoljnijim dostupnim cijenama za booking.

Rijeka – London – Rijeka:

  • 07. – 10.04. od 189 kn,

  • 07. – 14.04. od 264 kn,

  • 14. – 17.04. od 238 kn,

  • 21. – 24.04. od 158 kn,

  • 01. – 05.05. od 535 kn,

  • 12. – 15.05. od 348 kn,

  • 19. – 22.05. od 377 kn.

Navedene cijene odnose se na putovanje jednog odraslog putnika na liniji Rijeka – London – Rijeka s uključenim samo jednim, manjim komadom ručne prtljage. U slučaju da želite birati sjedalo ili sa sobom uzeti veći komad ručne prtljage (carry-on) ili pak predanu prtljagu, za to ćete morati izdvojiti od 20 do 40 eura, ovisno o tome što želite.

Svakako savjetujemo da karte kupite direktno na stranici avioprijevoznika kako bi, u slučaju otkazivanja ili promjena datuma putovanja, mogli lakše ostvariti svoja prava, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram