Povežite se s nama

Vijesti

Ryanair zapošljava više od 50 ljudi u Hrvatskoj, testiranje je ovog tjedna i u Rijeci

Objavljeno

na
Lauda Europe, dio Ryanair grupe, organizirat će dane zapošljavanja u Hrvatskoj počevši od srijede, 26. travnja, za poziciju kabinskog osoblja u bazama Ryanaira Zagrebu i Zadru. Traže, kako donosi portal Putoholičari više od 50 novih članova kabinskog osoblja.

U Zagrebu će se testiranje održati 26. travnja, u 10 i 15 sati u Double Tree by Hilton Hotelu, a u Rijeci 28. travnja u 10 sati Hotelu Bonavia Plava Laguna.

Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati danima zapošljavanja, možete rezervirati online intervju putem  e-mail adrese: cabincrewcareers@laudaeurope.com

Kao neke od prednosti karijere kod njih, Ryanair grupa ističe  besplatan tečaj za obuku kabinskog osoblja u Hrvatskoj, dnevnice osigurane tijekom cjelokupnog trajanja treninga, fleksibilan raspored rada, snižene cijene karata za osoblje te mogućnost istraživanje novih kultura i gradova tijekom slobodnih dana.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram