Povežite se s nama

Sport

S Rujevice poručuju: Molimo vas bez pirotehnike kako ne bismo bili strogo kažnjeni

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20.45 sati) dočekuju Sarpsborg u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige.

Vezano za održavanje obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Ulazi na stadion se otvaraju sat i pol prije početka utakmice odnosno u 19:15 sati, pa molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima. Novost od ove sezone kada su u pitanju međunarodne utakmice u sustavu UEFA-e je da će ovisno procjeni sigurnosnog rizika svake pojedine utakmice, na stadionu biti moguća prodaja i distribucija alkoholnih pića. S obzirom da ova utakmica ne spada u one visokog sigurnosnog rizika na stadionu će biti dozvoljena prodaja alkohola.

Zbog odluka disciplinske komisije UEFA-e uvjerili smo se da međunarodna natjecanja u sklopu UEFA-e u slučaju nepoštivanja sigurnosnih odredbi iz pravilnika ili bilo kojih vrsta uvredljivog skandiranja donose i vrlo rigorozne sankcije. U više navrata kažnjavani smo zbog diskriminatornog skandiranja (zatvaranje sjeverne tribine), zbog paljenja pirotehnike, bacanja predmeta i zbog stajanja na stepenicama i prolazima, a što u slučaju ponovljenog nepoštivanja odredbi pravilnika može značiti i zatvaranje dijela ili cijelog stadiona u slijedećim međunarodnim utakmicama.

Zbog prethodno navedenog posebno molimo sve naše navijače da se tijekom utakmice pridržavaju uputa redara odnosno da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina. Također Vas molimo da se suzdržite od uporabe pirotehničkih sredstava, od skandiranja svih oblika govora mržnje odnosno pogrdnih naziva (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle vrlo rigorozne sankcije (novčane kazne i/ili zatvaranje tribine ili cijelog stadiona) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Veliko hvala svim našim vjernim navijačima na izuzetnoj podršci i vrhunskoj atmosferi koju stvarate na našim utakmicama sa željom da i ovaj put vodite naš najdraži klub do nove europske pobjede, poručuju iz kluba.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram