Povežite se s nama

Mozaik

Sabaton “zapalio” Ljetnu pozornicu i 5.000 fanova

Objavljeno

na
Sabaton, jedan od najpoznatijih svjetskih metal sastava jučer je nastupio na prepunoj Ljetnoj pozornici te priredio publici pravi spektakl.
Zahvalili su svojim obožavateljima i posjetiteljima na velikom odazivu te istaknuli kako se nadaju da ponovno doći u Opatiju. Prije koncerta prošetali su Opatijom koja ih je očarala.

Švedski power metal sastav, osnovan 1999. godine u Falunu, smatra se jednim od najboljih suvremenih bendova svojeg žanra. Tematika pjesama im je bazirana na povijesnim bitkama.

Na Ljetnoj pozornici u Opatiji nastupili su u sklopu svoje velike europske turneje „The Tour to end all tours“ gdje su promovirali novi album, ali i svirali sve svoje dosadašnje hitove te mnogobrojnim posjetiteljima osigurali večer za pamćenje.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram