Povežite se s namaSajam opreme za hotele, apartmane, restorane i ugostiteljske objekte HoReCa Adria održava se od četvrtka, 10.11. do subote, 12.11. u Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Više od 70 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstavit će preko 5.000 proizvoda i usluga, od čega izdvajamo i 15 prezentacija najnovije opreme na hrvatskom tržištu, uz bogat popratni program predavanja i edukacija

Ključni jesenski termin od 10 do 12. studenog, kada su dojmovi od protekle sezone još svježi, odlična je prigoda svim djelatnicima u turizmu da se upoznaju sa novim trendovima na tržištu i planiraju ulaganja u objekte, kako bi u sljedećoj sezoni ostvarili još bolje turističke rezultate.

HoReCa Adria prvi je ovakav sajam na području Kvarnera, a odličan odaziv posjetitelja na prošlogodišnjem izdanju sajma najbolji je dokaz kako je upravo ovakva manifestacija nedostajala kvarnerskoj regiji, no i puno šire. Za ovu godinu najavljen je još veći broj izlagača, njih više od 70  i to iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Srbije, koji će u Opatiji predstaviti cjelokupan spektar opreme i usluga za poduzetnike u turizmu.

PREZENTACIJE NOVIH PROIZVODA

Izlagački program osmišljen je na način da zadovolji potrebe različitih kategorija objekata, od malih obiteljskih apartmana i vila, različitih kategorija restorana i ugostiteljskih objekata, pa sve do velikih hotelskih sustava.

Na sajmu će se tako moći pronaći profesionalna oprema za kuhinje, sitan inventar, stolno posuđe, dekori, zavjese, tende i usluge uređenja interijera, namještaj, oprema za hotelske sobe, samoposlužne praonice, sustavi za profesionalno pranje i održavanje rublja, profesionalni sustavi odvodnje, sustavi grijanja, ambalaža, električna vozila, hotelska kozmetika, software, radna odjeća, tekstil.

Na Sajmu HoReCa Adria po prvi će se puta predstaviti i niz novih proizvoda na hrvatskom tržištu. Tu je nova linija profesionanih čaša za ugostiteljstvo Air i Air Sense njemačkog proizvođača Schott Zwiesel, inovativna tehnologija pranja restoranskog suđa švedskog brenda GRANULDISK, kao i Winterhaltera, te najnoviji Sirman uređaji za vakumiranje i indukciju, te softcookeri. Pažnju hotelijera zasigurno će privući Dometic HiPro, mini bar s mjeračem potrošnje, dok će ugostitelji  moći vidjeti i najnovije linije porculana Bauscher i RAK kao i novu liniju Icematic ledomata i parnokonvekcijskih peći XS.

U sklopu programa popratnih događanja, izdvajamo predavanja i radionice koje će biti otvorene za sve posjetitelje. Predavanja će se održavati u četvrtak i petak s početkom u 15sati, odnosno u subotu s početkom u 11 sati. Predavači su istaknuti stručnjaci iz prakse, koji će govoriti o aktualnim temama poput online marketinga i oglašavanja, on-line plaćanja za privatne iznajmljivače, poboljšanju komunikacije s gostom, softverskim rješenjima, kreditiranju za pripremu sezone i drugim temama.