Povežite se s nama

Mozaik

Šajeta objavio novu pjesmu “Sve dođe i prođe”

Objavljeno

na

Dražen Turina Šajeta objavio je početkom ovog tjedna novu pjesmu koja je napisana pod dojmom aktualne situacije s koronavirusom.

“Pjesmu sam napisao takoreći u dahu dan kasnije nakon potresa u Zagrebu što me dodatno pogodilo, a već sam i prije bio potresen, kao uostalom i mnogi drugi svime ovime što se trenutno događa. To ipak, kao što možete čuti, nije narušilo moj već poslovični uvrnuti i satirični pristup teškim temama. Rad na pjesmi puno mi je pomogao u borbi s “demonima korone” pa se nadam da će i drugima dati “kap dobre volje” i izmamiti osmijeh na lice.

Pomoć “na daljinu” (kako se ovih dana muzicira) potražio sam od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Damjana Brnića iz Rijeke, a oko spota pomogli su mi tata, opatijski fotograf i fotoreporter David Kurti i naravno tvrtka Art film iz Matulja. Damjan je radio u svom kućnom studiju, a sam se morao učiti tehnikama snimanja da mu pomognem i konačno sam iskoristio jedan studijski mikrofon koji sam davno kupio i koji je, kako je sada ispalo, čekao “neka gora vremena” čučeći u dnu mog ormara. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i svima želim da ostanete pozitivni u glavi i negativni na koronu…”, poručio je Šajeta.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram