Povežite se s nama

Sport

Sali: Ovo mi je stvarno bez veze, imam prijatelje u Armadi i cijenimo se

Objavljeno

na


Nova navijačka pjesma HNK Rijeke koju je napravio Orhan Sali upravo na zamolbu kluba s Rujevice izazvala je tijekom ponedjeljka iznimno velik broj reakcija, a oglasio se čak i klub navijača Armada na svojoj službenoj Facebook stranici. Objavili su tek njegovu fotografiju s tribine Rujevice na kojoj je prekrižen, pa je to bio očiti znak da njihovu potporu nema.

Kontaktirali smo Salija kako bismo doznali njegovo razmišljanje nakon svih tih brojnih reakcija, među kojih ipak nažalost ima više onih negativnih.

“Ne znam što reći, ovo mi je malo stvarno bez veze. Imam prijatelje u Armadi i cijenimo se. Ne znam što reći. Pjesma kao pjesma. Nekima se sviđa, a nekima ne”, kratko je prokomentirao Sali za Fiuman reakcije javnosti na objavljenu pjesmu “Majstori s mora”.

Spomenimo i kako je na Fiuman Facebook stranici upravo ova pjesma bila tema najnovije ankete, a u svega sat i pol od pokretanja ankete u ponedjeljak kasno navečer, pa do objave ovog članka u 01:15h sudjelovalo je preko 1500 ljudi. Prema trenutnim rezultatima 73 posto ipak smatra da je pjesma loša.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram