Povežite se s nama

Sport

Sali: Ovo mi je stvarno bez veze, imam prijatelje u Armadi i cijenimo se

Objavljeno

naNova navijačka pjesma HNK Rijeke koju je napravio Orhan Sali upravo na zamolbu kluba s Rujevice izazvala je tijekom ponedjeljka iznimno velik broj reakcija, a oglasio se čak i klub navijača Armada na svojoj službenoj Facebook stranici. Objavili su tek njegovu fotografiju s tribine Rujevice na kojoj je prekrižen, pa je to bio očiti znak da njihovu potporu nema.

Kontaktirali smo Salija kako bismo doznali njegovo razmišljanje nakon svih tih brojnih reakcija, među kojih ipak nažalost ima više onih negativnih.

“Ne znam što reći, ovo mi je malo stvarno bez veze. Imam prijatelje u Armadi i cijenimo se. Ne znam što reći. Pjesma kao pjesma. Nekima se sviđa, a nekima ne”, kratko je prokomentirao Sali za Fiuman reakcije javnosti na objavljenu pjesmu “Majstori s mora”.

Spomenimo i kako je na Fiuman Facebook stranici upravo ova pjesma bila tema najnovije ankete, a u svega sat i pol od pokretanja ankete u ponedjeljak kasno navečer, pa do objave ovog članka u 01:15h sudjelovalo je preko 1500 ljudi. Prema trenutnim rezultatima 73 posto ipak smatra da je pjesma loša.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže