Povežite se s nama

Mozaik

Sarah & The Romans ovog petka nastupaju na Trgu Šišmiš

Objavljeno

naTrg Šišmiš smjestio se u srcu Staroga grada, a upravo na tom Trgu Romeo bar & Juliet caffe pronašli su zajedno svoje sretno mjesto. Prekrasna oaza koja nudi bijeg od užurbanosti našega grada. Uz romantičan i opušten ambijent pravo je mjesto za jutarnju kavu, „after-work“ piće ili večer uz live glazbu na svevremenskom, nepoderivom BOSE ozvučenju. 

Ovoga ljeta na Trgu Šišmiš svirali su izvanredni sastavi poput By The Way Band i The Mystic Rose Ensemble te deep lounge house uz DJ Most Wanted i DJ u pratnji saxophona Madafunkaz. Jedan od posljednjih sastava koji će zaokružiti ljetnu sezonu je grupa Sarah & The Romans u petak 18.09.2020. s početkom u 20 sati. 

Sarah & The Romans riječki je band koji izvodi country – bluegrass glazbu. Osnovani 2014. godine izvode pjesme na engleskom jeziku. Svoj prvi autorski album „First date“ izdali su 2017. godine za izdavačku kuću AGR TV Records iz Hamburga, te su trenutno u pripremama za izdavanje drugog albuma.

Zadnji single izašao je prije dva mjeseca – Before Dawn (acoustic version) i za njega je snimljen video spot na Učki te u dvorani Filodrammatice u Rijeci.

Postava banda čini 10 glazbenika – Matea Dujmović vokal, Nikolina Akmadža vokal, Milan Grbić violina, Roman Tomašković mandolina, Ivica Dujić usna harmonika, Zoran Petrović gitara, Domagoj Zubović kontrabas, Boris Luković doboš, Suzan Vidović bubanj, Goran Troha banjo – što nudi bogatstvo zvuka i zabave! Osim autorske glazbe na koncertima izvode i obrade poznatih hitova obrađenih u vlastitom aranžmanu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram