Povežite se s nama

Vijesti

Šarena ponuda četverodnevnog Jesenskog sajma kod Konta

Objavljeno

na


Ovogodišnji Jesenski sajam kod Konta u organizaciji tvrtke Rijeka  plus održat će se od srijede, 18. do subote, 21. rujna na već poznatoj lokaciji na mostu na Rječini, kod hotela Continental.

Četrdesetak zanimljivih izlagača će kroz četverodnevni Jesenski sajam izložiti mnoštvo cvjetnih sadnica, kaktusa i sukulenata kao i domaćih proizvoda hrvatskih OPG-ova. Naći će se proizvodi poput lavande, meda, maslinovog i bučinog ulja, proizvoda od voća i povrća, likera, sapuna i drugog zanimljivog asortimana za svako kućanstvo.

I ove godine će KD Čistoća sudjelovati akcijom dijeljenja sadnica – trajnica zainteresiranim građanima, a koje su tijekom ljeta ukrašavale gradske cvjetne gredice. Radi se o aromatičnim trajnicama koje su ove sezone bile zastupljene kako bi na jesen mogle nastaviti mirisati na balkonima i u domovima građana, a sve  s ciljem doprinosa ekološkoj održivosti urbane sredine. Uz sadnicu će građani dobiti upute o uzgoju, brizi te korištenju i pozitivnim učincima ovih biljaka na svakodnevni život. Podjela sadnica će se održati u četvrtak i petak, 19. i 20. rujna, od 9 do 12 sati.

Ana Smokrović, autorica stranice “Anino povrće”, koja inače održava radionice na kojima se može naučiti kako uzgojiti i pripremiti zdravu hranu, održat će edukativno predavanje pod nazivom “Uvod u biodinamičku obradu zemlje” u subotu, 21. rujna u 11 sati.

Radno vrijeme sajma je svakog dana od 8 do 19 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram