Povežite se s nama

Sport

“Sarpsborg je agresivna i živa momčad, nema opuštanja”

Objavljeno

na
Rade Ljepojević, skaut HNK Rijeka, u ovom trenutku vjerojatno je najpozvanija osoba za analizu idućeg suparnika Rijeke. Naime, bijeli u četvrtak gostuju kod norveškog Sarpsborga u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige.

– U trećem pretkolu Europske lige nema loših ekipa. Sve ekipe posjeduju određenu kvalitetu. Sarpsborg ima lijep stadion engleskog tipa, rekao je Rade Ljepojević na početku analize idućeg suparnika HNK Rijeka.

– Agresivna je i živa momčad, dobro se brane. Imaju opasne prekida i kornere, slobodne udarce, i dugi aut. Dakle, karakteristično za skandinavske ekipe. Uglavnom igraju duge lopte. Treba biti oprezan, ustvrdio je Ljepojević.

– Treba uzeti u obzir da se u Norveškoj igra na umjetnoj travi, treba se priviknuti na podlogu. Nema podcjenjivanja i nema opuštanja, St. Gallena su mnogi vidjeli kao favorita, zaključio je Rade Ljepojević

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram