Povežite se s nama

Mozaik

SDP Kastav pripremio najbolji lovački kotlić na natjecanju stranaka lijevog političkog spektra

Objavljeno

na
U subotu, 21.05. na prostoru gradske tržnice u Vrbovskom održano je 1. otvoreno prvenstvo Hrvatske u pripremi lovačkog kotlića pod nazivom „Lijevi kotlić“. 

U natjecanju koje je su zajednički organizirali GO SDP Vrbovsko i ŽO SDP PGŽ snage je odmjerilo ukupno 12 ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra. 

Uz goranske SDP-ovce ( SDP Gorskog kotara, Vrbovsko, Forum žena GK), kotliće su kuhali i primorski SDP-ovci (Rijeka, Čavle, Kastav) i susjedi iz ogulinskog SDP-a, zatim ekipa SDSS-a Vrbovsko, HSU-a i HSS-a Rijeka, IDS-a i PGS-a a međunarodni karakter natjecanju dala je slovenska ekipa Socijalnih demokrata, SD iz Kočevja.

Kulinarski skup lijevih stranaka otvorili su i okupljene pozdravili organizatori Lijevog kotlića u Vrbovskom, predsjednik SDP-a PGŽ Ivica Lukanović i predsjednik SDP-a Vrbovsko Petar Mamula koji je tom prilikom istaknuo da su skup stranaka lijevog političkog spektra u manje formalnom obliku organizirali kako bi se u opuštenijem izdanju družili sa građanima.

Najbolji lovački kotlić prema ocjeni sudaca skuhala je ekipa SDP Kastav i osvojila 1. mjesto i pehar. Drugo mjesto osvojila je ekipa HSU-a Rijeka a treća je bila ekipa SDP-a Vrbovsko. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram