Povežite se s nama

Vijesti

SDP Opatija: Hvala biračima, Milanović je na Liburniji u prosjeku dobio 78 posto glasova

Objavljeno

na
Zoran Milanović u nedjelju je pobijedio u velikoj većini općina i gradova Primorsko – goranske županije. U Opatiji su njegovo ime zaokružila svaka tri od četiri glasača, a u Lovranu i Mošćeničkoj Dragi uživao čak i još veće povjerenje.

Tim povodom oglasio se i opatijski SDP koji je ovom prilikom zahvalio biračima.

“Nakon velike podrške naših građana na europarlamentarnim izborima, pa izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Opatije sada je još jednom ukazano i veliko povjerenje SDP-ovom kandidatu, sada već Predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću. Dobiti podršku od preko 75% Opatijki i Opatijaca koji su izašli na izbore je velika stvar ali i velika obaveza prvenstveno kandidata kome je ukazano tako veliko povjerenje, a i nas članova koji vodimo i djelujemo u lokalnim SDP-ovim organizacijama. 

Kao SDP-ov koorginator zadužen za Liburniju svakako moram istaknuti fenomenalan rezultat u Lovranu i Mošćeničkoj Dragi gdje je potpora našem predsjedničkom kandidatu bila 83% i 80% kao i Matuljima gdje je Zoran Milanović dobio 73% podrške birača izašlih na izbore. Kad bi Liburniju gledali kao zasebnu cjelinu dolazimo do fascinantne podrške od 78% SDP-ovom kandidatu.

Stoga, kao predsjednik SDP-a Opatija, a i kao SDP-ov koordinator za Liburniju zahvaljujem se svim Opatijkama i Opatijcima, stanovnicima Liburnije, političkim aktivistima koji su radili na terenu a i svim političkim strankama i nezavisnima koji su javno stali iza našeg kandidata i dali svoj obol u ostvarivanju ovog rezultata za pamćenje”, poručio je predsjednik SDP Opatija i član Predsjedništva ŽO SDP PGŽ – koordinator za Liburniju, Fernando Kirigin.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram