Povežite se s nama

Vijesti

SDP Opatija: Hvala građanima što su nas prepoznali kao nositelja progresivnih ideja

Objavljeno

na
SDP tradicionalno relativno dobro prolazi na izborima u Opatiji, a to se potvrdilo i protekle nedjelje kad su građani imali priliku birati hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu.

Odaziv je bio malo iznad 29 posto upisanih u birački popis, a najbolji rezultat ostvario je SDP s 30,8o posto. Nakon njih slijedi Amsterdamska koalicija s 13,27 posto.

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Fernando Kirigin uz članove SDP-a Opatija je na današnjoj konferenciji za medije zahvalio građanima na odazivu na izbore i na povjerenju koje je ukazano SDP-u.

“Iako se radi o izborima za Europski parlament biračima manje interesantnim od lokalnih izbora, na kojima se vrte za lokalnu zajednicu bliže teme, naši sugrađani su pokazali da su dobro informirani o važnosti izlaska na EU izbore.

Ovi izbori su pokazali da je SDP vodeća politička opcija u našem gradu te da građani našu stranku prepoznaju kao nositelja progresivnih ideja”, poručio je Kirigin.

Također je istaknuto da je SDP odnio pobjedu gotovo na svim biračkim mjestima u Gradu Opatiji. “Drago nam je da su kolege iz koalicije ostvarili također dobar rezultat što pokazuje da građani cijene naš rad u Gradskom vijeću”, dodali su iz SDP-a.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram