Povežite se s nama

Vijesti

SDP-ovci u Rijeci održali tribinu: Borimo se za poštenu plaću i fer uvjete rada

Objavljeno

na
U utorak se u hotelu Neboder u Rijeci održala javna tribina „Bolji rad, bolji život“ u organizaciji SDP-a Primorsko-goranske županije i SDP-a Rijeke, na kojoj je predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavio SDP-ovu politiku za reformu radnog zakonodavstva.

Uz predsjednika SDP-a govorili su i predsjednik SDP-a Primorsko-goranske županije Ivica Lukanović, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović te politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović. U prvim redovima bili su i ostali istaknuti SDP-ovi političari iz naših krajeva – opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin i kastavski gradonačelnik Matej Mostarac. Tribinu je s velikim zanimanje pratio također i bivši dugogodišnji riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

“Radni odnosi su srce društvenih odnosa, a dostojanstven život ljudi se omogućuje kroz sigurnost na radnom mjestu. SDP je tu da im tu sigurnost i osigura. Hvala građankama i građanima Rijeke na pozitivnoj atmosferi i ugodnom razgovoru!”, poručio je Grbin nakon održane tribine.

“Odlična atmosfera večeras u Rijeci, gdje smo na javnoj tribini “Bolji rad, bolji život” prezentirali naše politike o radu. Poštena plaća, fer uvjeti rada i pravo na starost bez straha – to je ono za što se borimo i što nam je na prvom mjestu!”, istaknuli su iz SDP-a PGŽ.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram