Povežite se s nama

Vijesti

Sedmu godinu zaredom održava se Kamp za brucoše RiBroo

Objavljeno

na
Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održano je otvorenje Kampa za brucoše RiBroo, koji 7. godinu zaredom organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci. Kamp će biti održan u Uvali Scott od srijede do nedjelje, 26. do 29. rujna.

U ime uprave Sveučilišta u Rijeci brucošima se obratila prorektorica za informatizaciju i organizaciju prof. dr. sc. Senka Maćešić. ”Želim vam toplu dobrodošlicu na Sveučilište u Rijeci! Želimo da ovdje budete sretni i zadovolji da se osjećate dijelom našeg sveučilišnog kolektiva. Od ove godine UNIRI je član YUFE – mreže mladih europskih sveučilišta i vi ćete dobiti mogućnost studiranja na brojnim europskih sveučilištima. Budite pametni, mladi i lijepi, dobro se zabavite na Kampu, skupite energiju, a onda od idućeg tjedna krenite sa studiranjem i studentskim životom. Imajte žara i ustrajnosti!”, poručila je novim studentima prorektorica.

Tea Dimnjašević, zamjenica predsjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci  predstavila je Studentski zbor i sam program RiBroo-a i poručila im: ”Uključite se u što više aktivnosti, jer njih u Rijeci zaista ne nedostaje!”

Brucoši su potom upoznati s radom Ureda za studente s invaliditetom te s tri osobe s invaliditetom: Barbarom Mandić, volonterkom Ureda i donedavnom studenticom te studentima Tinom Vodanovićem i Markom Bošnjakom. Održano je i kratko predavanje o tome kako komunicirati sa studentima s invaliditetom, kako im pomoći te pokazano da su na Sveučilištu u Rijeci oni vrlo aktivni članovi sveučilište zajednice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram