Povežite se s nama

Mozaik

Sergej Božić: Suze su znak da sam napravio posao kako treba

Objavljeno

na
Riječki pjevač Sergej Božić nastupom u The Voice Hrvatska prometnuo se u nacionalnu zvijezdu, a iz publike su za njega navijale mama Endrea, sestra Nea te najbolje prijateljice.

Nacija se gušila u suzama nakon njegove izvedbe pjesme “Ružica si bila” Bijelog dugmeta u prvoj emisiji četvrte sezone The Voice Hrvatska, a video njegovog nastupa u svega 48 sati pregledan je više od 245 tisuća puta. Sergej Božić zahvaljujući tom nastupu prometnuo se u nacionalnu senzaciju, a 19-godišnji Riječanin za mentoricu je odabrao Vannu, koju je njegova izvedba ostavila bez riječi. “Ne mogu biti zadovoljniji, ispalo je bolje nego što sam mogao i zamisliti, od slike i tona do reakcija članova žirija i publike”, priča Sergej Božić, koji je ljetos koncertom u Mramornoj dvorani riječke Guvernerove palače maturirao solo pjevanje. Rođen je 28. svibnja 2004., odrastao na Krku i u Rijeci, a u studiju na Prisavlju iz publike su za njega navijale mama Endrea, sestra Nea, te Mia Orman i Hanna Prskalo, Sergejeve najbolje prijateljice iz osnovne škole, piše magazin Gloria.

Što vama znači glazba?
– Glazba je veliki i jako važan dio mog života: sviram klasičnu gitaru, klavir i pjevam, odrastao sam uz glazbu i ne mogu zamisliti život bez nje.

Po čemu ćete pamtiti svoj prvi nastup u showu The Voice Hrvatska?
– Definitivno po jako velikoj tremi, te po reakcijama Vanne i Dine Jelusića, te Urbanovim komentarima. Sve je bilo okej dok me nisu prozvali da se pripremim za izlazak na scenu i tada me uhvatila panika. Da se smirim počeo sam duboko disati i nastup odradio na autopilotu. A Vannino okretanje me emotivno potpuno izbacilo iz takta, što mi se vidi na licu na snimci nastupa.

Izabrali ste Vannu koju ste rasplakali do suza: plaču li inače ljudi na vašim nastupima?
– Da, to mi je cilj kad izvodim osjećajne pjesme kao što je bila ova, to je znak da sam napravio posao kako treba. Vanna mi je inače ogroman uzor i zato sam izabrao da budem u njezinom timu, tu nije bilo dileme.

Koga ste sve od članova žirija slušali uživo na koncertima?
– Davora Gopca sam ljetos slušao u Krku, a bio sam i na Urbanovom koncertu. Vannu i Dinu još nisam imao priliku gledati, ali mlad sam, pa će još biti prilika.

Zadnji koncert na kojem ste se dobro proveli?
– Lani na Severini na Ljetnoj pozornici u Opatiji, to je bio pravi spektakl.

Jeste li imali dilema oko prijave za show?
– Da. Prijavnica mi je ispunjena stajala otvorena dva tjedna na sučelju laptopa, a poslao sam je pola sata prije roka za zatvaranje prijava. Ne znam što je presudilo, ali mi je jako drago da sam to napravio, opet na autopilotu.

Tko se brine za vaš styling?
– Sam se brinem za styling i zato obećavam da ćete u showu upoznati sva moja lica, sve frizure i odjevne kombinacije, koje će biti jako različite.

Kako ste odabrali pjesmu?
– “Ružica si bila” mi je jako draga pjesma, znao sam da je mogu iznijeti i nadao sam se da će se svidjeti mentorima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže