Povežite se s nama

Vijesti

Šesta konferencija” “Žene bez PARdona” uz temu “Snaga žene”

Objavljeno

na

Foto: Ivor MažarŠesta po redu konferencija „Žene bez PARdona“ u organizaciji Visoke poslovne škole PAR održat će se u petak, 22. studenoga s početkom u 17 sati u Auli Visoke poslovne škole PAR. Krovna tema ovogodišnje konferencije je „Snaga žene“. 

2014. godine pokrenuta je inicijativa Women Entrepreneurship Day (WED) koja je posvetila jedan dan poduzetništvu žena u Globalnom tjednu poduzetništva proglasivši ga Danom poduzetnica. Visoka poslovna škola PAR, na čelu s Gordanom Nikolić, hrvatskom WED ambasadoricom, podržava Dan poduzetnica organiziranjem događaja „Žene bez PARdona“ koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.

Ove godine, Visoka poslovna škola PAR u suradnji s tvrtkom Deloitte Hrvatska konferencijom „Žene bez PARdona“ sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog tjedna svjesnosti o prijevarama od 18. do 22. studenoga (International Fraud Awareness Week). Riječ je o svjetski priznatom događaju koji pruža priliku stručnjacima za borbu protiv prijevara i zajednicama da se okupe kako bi vidjeli koliko dalekosežni učinci prijevare mogu biti i kako zajednički poboljšati naše okruženje i podići svijest protiv prijevare i korupcije.

U temu konferencije sudionike će uvesti Helena Schmidt, partnerica u tvrtki Deloitte Hrvatska, predavanjem „Žene u poslovnom svijetu“.

„Žene u borbi protiv korupcije“ naziv je panel rasprave koju će moderirati partnerica u tvrtki Deloitte Hrvatska, Vedrana Jelušić Kašić, a sudjeluju i predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataša Novaković, direktorica tvrtke Codupo d.o.o. Silvija Vig, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Kolinda Kolar, ravnateljica Kulturnog centra braće Radić i bivša predstojnica Ureda kabineta sisačko-moslavačke županice Jasmina Jovev, načelnica Sektora za suzbijanje korupcije pri Ministarstvu pravosuđa RH Tamara Mišerda te direktorica EBRD-a u Hrvatskoj Victoria Zinchuk. 

Nakon panel rasprave, uslijedit će intervju jedan na jedan između riječke poduzetnice Vesne Pavletić te urednice portala Stilueta Marije Mažar. 

Dodijelit će se i nagrada PARDonna, ženi koja je obilježila 2019. godinu, prim.Vlasti Brozičević, dr. med. koja ove godine obilježava trideset godina postojanja Termi Selce i njihovu neraskidivu vezu s prirodnim bogatstvima koje crikvenička rivijera nudi, a za kraj će fizičar i izumitelj prof. dr. sc. Davor Pavuna održati predavanje o ulozi žene u društvu.

Pokrovitelji konferencije „Žene bez PARdona“ su PIK Rijeka, HGK – Županijska komora Rijeka, Očna optika Damir, Bar Bar, Densa te butik Lili, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram