Povežite se s namaNakon Halida Bešlića i Željka Joksimovića, trećeg dana Kvarner festa Riječane i njihove goste zabavljala je trenutno najveća zvijezda ovih prostora, popularna Severina Vučković. Na pozornicu je stigla oko 23:00 i svojim uspješnicama “Brad Pitt”, “Uzbuna”, “Tarapana”, “Uno Momento”, “Generale moj” i mnogim drugim raspjevala je više od 4000 posjetitelja šatora na Delti.

Užarena atmosfera u šatoru rasplamsala se kada je Severina skinula sako i ostala plesati obučena u čipkasti korzet kojeg je za nju dizajnirana Matija Vuica. Iako je nedavno navršila 43 godine, Severina je svima pokazala kako je u izvrsnoj formi i da joj na izgledu mogu pozavidjeti mnoge današnje zvijezde i one koje to žele postati. Publiku je zadržala u neprekidnom muvingu točno dva sata i petnaest minuta. Prema reakcijama publike moglo se vidjeti kako Rijeka i Riječani rado slušaju Severinine hitove, a pjevačica je na bisu istaknula kako joj je uvijek drago svirati u našem gradu.

Severina i Rijeka imaju mnogo poveznica. U HNK Ivana pl. Zajca izvodila je predstavu Karolina riječka od 2003. godine, 2008.-2010. Rijeka joj je bila drugi dom, a zanimljivo je da u njezinom pratećem bendu sviraju trojica Riječana: Ivan Pešut na gitari, Ivo Popeskić na klavijaturama i Henry Radanović na bas gitari kojeg je na ovom koncertu zamijenio Vedran Ružić, također naš sugrađan.

Imali smo namjeru nakon koncerta uzeti izjavu od popularne pjevačice, no Severina je nakon koncerta u pratnji svogmenadžera Tomice Petrovića ekspresno napustila šator ne stigavši se niti fotografirati s obožavateljima. To nije umanjilo izvrstan dojam kojeg je ostavila na posjetitelje, njezine fanove i one koji će to tek postati.