Povežite se s nama
Anas Sharbini, dokapetan HNK Rijeka i hrvatski reprezentativac, u srijedu je u društvu sportskog direktora Srećka Juričića i njegovog zamjenika Ivana Mancea potpisao novi trogodišnji ugovor s klubom u kojem je ponikao.

– Izrazito nam je drago što je Anas Sharbini potpisao novi ugovor, riječ je o igraču poniklom u našoj školi nogometa, dokapetanu momčadi i reprezentativcu. O njegovim igračkim kvalitetama nije potrebno trošiti riječi. Sa Sharbinijem ova momčad ima dimenziju više i želimo da bude važan dio uspjeha koje ćemo, siguran sam, ostvarivati u budućnosti – rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Zadovoljstvo što će i dalje igrati u najdražem dresu istaknuo je i sam Sharbini ponavljajući nekoliko puta izrečenu rečenicu kako je Rijeka nešto posebno u njegovom životu.

– Teško mi je i reći koliko sam sretan. Svatko tko me poznaje zna koliko ja volim Rijeku i koliko želim da ova momčad bude najbolja u Hrvatskoj. Nadao sam da će se ovo dogoditi, a prije svega se zahvaljujem klubu na povjerenju. Ovo je moj novi početak, a planiram s Rijekom još puno toga napraviti… – istaknuo je Anas Sharbini.

HNK Rijeka