Povežite se s nama

Mozaik

Silent party početkom ožujka u Pogonu kulture

Objavljeno

na

IlustracijaSilent party već određeno vrijeme nije naročita novost u Hrvatskoj, no kako takvih partyja nema često u Rijeci, zasigurno će mnoge razveseliti najava koja je ovih dana stigla iz Pogona kulture.

Najtiša zabava u gradu ponovno će se održati u subotu, 09. ožujka, s početkom u 23 sata, a na raspolaganju će vam biti tri kanala različite glazbe. Sami birate koga ćete slušati cijelu noć ili ćete svakih par minuta mijenjati kanal.

1. DJ Tibi – disco / mtv90’s
2. DJ Pejo – treš
3. DJ Sin – trap / rnb / hip hop

“Slušalice ćete dobiti po ulasku u klub, na njima imate on/off switch koji je ujedno i gumb za mijenjanje kanala. Na istom mjestu je i volume up/down, pa si sami birate koliko glasno želite čuti. Zvuk je tako dobar da se zaneseš i počneš pjevati i ne vidiš nikog oko sebe i onda odjednom ne čuješ ništa i skužiš upaljena svjetla i moraš doma”, poručuju iz Pogona kulture.

Cijena ulaznice (slušalice) iznosi 40 kn u pretprodaji putem sustava Entrio., odnosno 50 kn na ulazu na sam dan eventa. Ulaz je dozvoljen isključivo punoljetnim osobama. Dostupan je ograničen broj slušalica, njih 250.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram