Povežite se s nama

Mozaik

Silente i Urban & 4 ovog vikenda dolaze u Omišalj na Mirine Park Summer Party

Objavljeno

na
Jedan od najatraktivnijih krčkih lokaliteta, arheološki park Mirine – Fulfinum u Omišlju, ovoga će ljeta doživjeti jedinstvenu glazbenu transformaciju i pretvoriti se u savršeni stage Mirine Park Summer Partyja.

U organizaciji Turističke zajednice Omišalj i Njivice te Općine Omišalj, u subotu 10. lipnja na pozornicu antičkih Mirina stiže popularni Silente, a dan kasnije, 11. lipnja na istom mjestu neke od svojih kultnih uspješnica odsvirat će Urban & 4.

Višestruko nagrađivani miljenici publike, dubrovački pop-rockeri Silente, na repertoaru imaju niz hitova još od nezaboravne Terce na tišinu, a među ostalima tu su i Poljubi me za kraj, Još jednom, Mene moje uši lažu, Navečer se srca lome i mnogi drugi. Kao i uvijek, publiku očekuje zborsko pjevanje u glas s jednim od najomiljenijih bendova današnjice.

Urbanovu četvorku ne treba posebno predstavljati, a sve uspjehe i uspješnice Urbana, od vremena Laufera pa sve do danas, gotovo je nemoguće izbrojiti. Višestruki dobitnik Porina u nizu kategorija, Urban iza sebe ima kultne pjesme – Mala truba, Odlučio sam da te volim, S dlana boga pala si, Mjesta za mene, Budi moja voda, Iskra… Samo je to dio bogatog repertoara koji premošćuje generacijske ukuse i uvijek se pjeva s istim žarom, uz jedinstvenu izvedbu Urbana i njegove četvorke.

Antičke Mirine, već “iskusne” u domaćinstvu brojnih glazbenih manifestacija i ovoga će puta biti idealna kulisa za dvodnevnu rock poslasticu. Izvrstan program i dekorativni scenografski elementi koji će obogatiti ovu jedinstvenu lokaciju zasigurno će na najbolji mogući način zaokružiti ovu ljetnu priču.

Početak oba koncerta je u 21 sat, a uoči nastupa publiku će zabavljati DJ Bruno. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže