Povežite se s nama

Vijesti

Simonič ugostio njemačke investitore koji planiraju velika ulaganja u lovranski turizam

Objavljeno

na
Lovranski općinski načelnik Bojan Simonič ovog tjedna je u prostorijama Općine Lovran ugostio generalnog konzula Republike Hrvatske u  Republici Njemačkoj g. Vladimira Duvnjaka,  počasnog konzula Republike Hrvatske u gradu Passau u Republici Njemačkoj, g. Konrada Koblera,  direktoricu TZ Kvarnera gđu Irenu Peršić Živadinov te ugledne poduzetnike iz Republike Njemačke, g. Manfreda Eichbergera i g. Haralda Eichbergera, vlasnike tvrtke Eichberger reisen koji na području Općine Lovran planiraju velika ulaganja u turističke i privatne objekte.

Na sastanku su sudjelovali i predstavnici projektanata koji su općinskom načelniku prezentirali  ideje investitora i buduće projekte.

G. Bojan Simonič izrazio je zadovoljstvo prepoznatom destinacijom na području Općine Lovran te zahvalio na prezentaciji projekata s nadom za dobrom budućom suradnjom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže