Povežite se s nama

Mozaik

Sjajna predstava OtpisaNE u srijedu na Gradini

Objavljeno

naTrsatska gradina u srijedu, 24. srpnja, s početkom u 21 sat ugostit će predstavu OtpisaNE koja je privukla veliku pažnju građana te su sve ulaznice za sjedenje već rasprodane, a posljednje dvije, i to za prvi red, možete osvojiti na Fiuman Facebook stranici.

Sjajna glumačka postava koju čine Petra Dugandžić, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički ovog će ljeta zabaviti i nasmijati publiku na Gradini. Priča o Hassanu, netipičnom migrantu iz Sirije kojeg splet životnih okolnosti dovodi među tri žene – ksenofobne i razočarane Snježane, njezine poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćeri Hrvojke te dokone zavodnice u pokušaju – susjede Milke.

Priča isprepletena nizom komičnih, ali i apsurdnih situacija protagoniste predstave navodi na razmišljanje o vlastitim stavovima, razmišljanjima i pogledima na svijet, a isto će zasigurno pobuditi i kod publike. Vrlo aktualna tematika koja kroz četiri osebujna lika progovara na specifičan način, isprepleten crnim humorom, ali pritom ukazujući na brojne predrasude u društvu te prikazujući glavnog lika Hassana s motrišta triju različitih žena.

Predstava je nastala u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta – Scena „Gorica“ prema tekstu Renata Barišića u režiji Nikole Zavišića.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram