Povežite se s namaTrenutačno jedan od najvećih regionalnih scenskih spektakala, predstava “Sjajni momci” u izvedbi vodećeg trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” – Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića upravo je na velikoj hrvatskoj turneji.

Predstava Sjajni momci”, je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

“Nakon deset godina zajedničkoga rada nas trojica postali smo više od prijatelja, praktično tri brata, i stoga smo htjeli napraviti predstavu koja neće biti ‘tezga’, koju nećemo raditi zbog para već u kojoj ćemo se mi igrati i zabaviti. Predstava je priča o glumačkom poslu, glumačkim mukama i nesrećama, o vražjem glumačkom egu” – kazao je Mustafa Nadarević.

Predstava “Sjajni momci” održava se u HKD-u na Sušaku u četvrtak, 21. rujna, u dva termina: prvi s početkom u 19 sati, a drugi u 21 sat.