Povežite se s nama

Vijesti

Škole u Primorsko-goranskoj županiji štrajkaju u petak i ponedjeljak

Objavljeno

na

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL


Ovoga četvrtka nastavljen je štrajk u osnovnim i srednjom školama, a na današnjem rasporedu škole su Karlovačke, Zadarske, Vukovarsko-srijemske i Sisačko-moslavačke županije. Na konferenciji Sindikata hrvatskih učitelja i Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama potvrđeno je u kojim se županijama štrajk odvija u petak. Uz to su predstavnici većinskih sindikata iznijeli plan štrajka za sljedeći tjedan – ako se Vlada i sindikati ne dogovore na sutrašnjem sastanku sutra ne dogovore, u ponedjeljak štrajkaju svi.

Štrajk u školama nastavlja i u petak, kada će se štrajkati u školama Brodsko-posavske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Požeško-slavonske županije, upravo su najavili iz Sindikata hrvatskih učitelja te Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama.

Osim što su iznijeli podatak o tome gdje će se štrajkati sutra, na konferenciji za medije najavljen je i plan za novi, drugi ciklus cirkularnog štrajka koji započinje u ponedjeljak – ako se Vlada i sindikati ne govore na eventualnom sutrašnjem sastanku, u ponedjeljak štrajkaju sve županije!

Konferencija za medije sutra će se održati ispred Muzeja prekinutih veza u Zagrebu, javlja srednja.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram