Povežite se s nama

Sport

Škrljevo dobilo snažno pojačanje, stigao je Uljarević iz Cibone

Objavljeno

na

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL


Karlo Uljarević, dosadašnji igrač Cibone i osvajač srebrne medalje na prvenstvu Europe do 20 godina, postao je igrač Adria Oil Škrljeva. Dolaskom Uljarevića i Bolčine “akcije” Škrljevčana u HT Premijer ligi bitno su porasle.

“Zeleni” sa Škrljeva u posljednjim su satima prijelaznog roka, koji završava u subotu 5. siječnja u 23:59, napravili pravu senzaciju dovevši u svoje redove dvadesetogodišnjeg razigravača i mladog reprezentativca Hrvatske Karla Uljarevića.

Tako je predsjednik Vice Sep s članovima uprave, nakon “kapitalca” Tomaža Bolčine, kojeg je navijačima poklonio za Novu godinu, nastavio s darovima i za Sveta Tri Kralja (dan darivanja u Španjolskoj), dovevši Uljarevića, koji je u protekle četiri godine igrao u Ciboni.

Nakon šo je za “Cibose” odigrao posljednju utakmicu 28. prosinca u porazu u Laktašima protiv Igokea, Uljarević se više nije vidio u Ciboni, koja se u strahu od ispadanja iz ABA lige okrenula starim, iskusnim igračima i sa zagrebačkim klubom raskinuo ugovor.

Poziv svog trenera u reprezentaciji Damira Rajkovića, te kolege iz prve petorke Hrvatske U 20 Josipa Barnjaka, Uljarević nije odbio jer zna da Škrljevo gradi mladu ekipu, koja će imati što pokazati u budućnosti.

Karlo Uljarević rođen je 20. 11. 1998. u Osijeku. Visok je 188 centimetara, a nakon što je započeo igrati košarku u osječkom Sokolu, od 2014. do kraja 2018. igrao je za Cibonu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže