Povežite se s namaOve subote, 19. kolovoza 2017., u Matuljima se održavaju Matujski dani, manifestacija pod organizacijskom palicom udruge Zijat, sost, tancat i pit i Tin Caffe Bar-a, te pod generalnim pokroviteljstvom Općine Matulji.

Manifestacija koja se inače održava početkom svibnja, ove je godine zbog „više sile“ odgođena za sam kraj ljeta, „da leto pozdravimo na najboji način“.

Sam program započinje sportskim dijelom, točnije s 1. Matujskemi letnjemi igrami. Naime, riječ je o međugrupnom natjecanju u zanimljivim igrama, kao što su: skakanje u vrećama, štefetica jajem, ispijanje piva i još nekoliko drugih, no nećemo Vam otkrivati sve već Vas pozvati da se prijavite za sudjelovanje u igrama. Pripremili smo bogate nagrade za one najuspješnije. A tu je i već dobro poznati voditelj Dražen Turina Šajeta.

Nakon sportskog dijela slijedi onaj kulturni i nastup tamburaškog sastava Merak. Za zabavu do sitnih jutarnjih sati zaduženi su D’ Beni band i Šajeta & band.

Za sam kraj zahvaljujemo se općini Matulji na pokroviteljstvu, te našim sponzorima bez kojih bi ova manifestacija bila teško izvediva, a to su: Beto Matulji, Sportski centar Damar Rukavac, Pul Dodića, Restoran Stara Pošta Permani, KaoKakao Volosko, Oštarija Štacion, Frizerski salon Principessa, Tin Caffe Bar, Paragvaj line, Mesnica Mirko, navode organizatori.