Povežite se s nama

Sport

Slovački SME: Šokirani smo gostujućom tribinom na Rujevici, to je kavez za pse

Objavljeno

na

Photo: Marko Lukunic/PIXSELLNavijačima hrvatske nogometne reprezentacije utakmica na Rujevici zauvijek će ostati u pamćenju kao mjesto na kojem je Hrvatska izborila plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Slovačkim će navijačima, s druge strane, ona ostati kao ružno sjećanje, i to ne samo zbog rezultata. Što ih točno muči, opisao je slovački portal SME, javlja Index.

“Stadion Rujevica izgleda neobično ne samo zbog malog kapaciteta od 8200 gledatelja. S jedne strane, on je dio modernog trening-centra smještenog u prekrasnom okolišu i u blizini mora. S druge strane, šokirani smo malom i vrlo čudnom tribinom iza gola koja je okružena čeličnom konstrukcijom, mrežom i šipkama. Tamo su bili smješteni slovački navijači, na tribini iza gola koja je izgledala poput velikog kaveza. Ili kaveza za pse. Ali sigurno ne kao mjesto za navijače i ne na razini kvalifikacija za Europsko prvenstvo”, tvrde Slovaci.

Treba ipak napomenuti kako je ovom prilikom na Rujevici čak kavez otvoren, odnosno gornji dio ograde je spušten, te je umjesto njega postavljena mreža koja bi spriječila eventualno ubacivanje predmeta na travnjak.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram