Povežite se s nama

Mozaik

Službeno najavljena 46. Marunada, ove godine možete kušati pivo od maruna

Objavljeno

naDanas je u Lovranu održana najava ovogodišnje 46. po redu Marunade – tradicionalne fešte od maruna Lovrana i Lovranšćine koja će se održavati između 11. i 27. listopada ove godine.

U prezentaciji programa sudjelovali su Nataša Cibić Poznić ispred Turističke zajednice Lovran koja je naglasila važnost Marunade kao sve važnijeg turističkog proizvoda, Bojan Simonič načelnik općine Lovran, Emil Priskić zamjenik gradonačelnika grada Opatije te Sanja Škorić iz Društva naša djeca.

Ukratko su najavljeni programi događanja, pri čemu službenom mimohodu otvorenja 11. listopada 2019. godine u 17 sati prethodi Mića Marunada.

Slijedi bogati kulturno-sportsko-glazbeni vikend od kojih su najzvučniji nastupi izvođača grupe Vatra u petak 11. listopada, Lidija Bačić u subotu 12. listopada te Gustafi u nedjelju 13. listopada.

Nakon prvog vikenda glavna događanja sele se na Dobreć te treći vikend u Liganj.

Ovu gastro manifestaciju će posebnim menijima tijekom cijelog trajanja Marunade pratiti svi Lovranski ugostitelji.

Po najavi programa na središnjem lovranskom trgu spečeni su prvi ovogodišnji Lovranski maruni, nakon čega je u Lovranskom Pubu napravljena degustacija Mustaćona – pive od maruna – jedinstvene recepture koje je proizvedeno u suradnji s općinom Lovran te će ga biti moguće probati nakon otvorenja Marunade u lovranskim ugostiteljskim objektima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram