Povežite se s nama

Vijesti

Smanjena cijena parkiranja u KBC-u Rijeka, a na Kantridi ukinuta naplata

Objavljeno

na
Kako je i najavljeno, od 1. studenog smanjila se cijena parkiranja unutar lokaliteta KBC-a Rijeka – Rijeka i Sušak, s 10,00 kn na 8,00 kn, a ukinula se naplata parkiranja na području Dječje bolnice Kantrida.

Kako ističu u Rijeka plusu, skraćuje se i radno vrijeme naplate parkinga subotom, tako da će se parking subotom plaćati od 7 do 16 sati, a ne do 18 sati kako je bilo do sada.

Podsjećamo, cijena parkiranja je smanjena, odnosno ukinuta na temelju postignutog dogovora Grada Rijeke i KBC Rijeka. Dogovor je postignut prvenstveno zbog građana Rijeke i ostalih gradova i općina čiji stanovnici gravitiraju korištenju riječkog KBC-a za pružanje zdravstvene skrbi i zdravstvenih usluga. Za pacijente i njihove obitelji ovo će značiti bitno manje opterećenje budžeta.

U području Dječje bolnice Kantrida ukinuta je naplata parkinga također uvažavajući potrebe i specifično tešku situaciju u kojoj se nalaze roditelji mališana i starije djece koji su prinuđeni koristiti zdravstvenu skrb dječje bolnice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže